Defunc appar

Defunc Home

Ladda ner Defunc HOME-appen, tillgänglig i App Store eller på Google Play, och njut av att din högtalarinstallation sker via ett Wi-Fi-nätverk, vilket gör det möjligt för dig att placera dina högtalare i olika rum och styra ditt ljud med Defunc HOME app. Defunc HOME-appen låter dig justera volymen, ställa in EQ, använda placerings-EQ, gruppera/gruppera upp dina högtalare, ställa in stereo/mono på ett enkelt sätt och mer.

Ladda ned från Appstore

Ladda ned från Google Play

När du har installerat appen, följ dessa steg och börja njuta av din favoritmusik.

• Öppna Defunc HOME-appen.
• Det första appen gör är att söka efter högtalare som redan har konfigurerats. Eftersom det här är första gången du konfigurerar kommer ingen högtalare att hittas. Tryck därför på ”Lägg till högtalare” för att starta. Bluetooth används av appen för att hitta din högtalare, så se till att enhetens Bluetooth är påslaget.
• Tillåt appen att komma åt enhetens plats och tryck sedan på ”Nästa”.
• Se till att högtalaren är ansluten och tryck sedan på ”Nästa”.
• Se till att den vänstra LED-indikatorn på högtalarens framsida blinkar med en gul färg. Kontrollera att den blinkar genom att trycka på ”Indikatorn blinkar.” Om indikatorn inte blinkar, tryck på ”Indikatorn blinkar inte” och följ instruktionerna på skärmen.
• Appen listar alla tillgängliga högtalare som ”Defunc HOME SMALL XXXX” och ”Defunc HOME LARGE XXXX”. Tryck på högtalaren som du vill ställa in och tryck sedan på ”Nästa”. Observera: Den första talaren i listan är alltid förvald.
• I nästa steg kommer du att ansluta din högtalare till ditt Wi-Fi-nätverk. Appen har automatiskt valt det Wi-Fi som din enhet är ansluten till och har även fyllt i lösenordet automatiskt. Tryck bara på ”Nästa” eller ändra Wi-Fi-nätverk och lösenord först.
•Din högtalare ansluter nu till ditt Wi-Fi-nätverk. Appen kommer att bekräfta en lyckad anslutning via röst och på skärmen. Tryck på ”Nästa” för att fortsätta.
• Appen letar nu efter en appuppdatering. När det är klart kommer appen att gå till nästa skärm.
• Det är nu dags att namnge din högtalare. Högtalaren har ett förinställt produktnamn i appen. Du kan behålla detta namn, ändra det till ett annat förinställt namn eller skapa ditt eget namn. Tryck på pilen i det övre högra hörnet på skärmen när du är klar
• Njut av din favoritspellista

Defunc True Audio

Ladda ner appen ”DEFUNC TWS” där du hittar dina appar, antingen på App Store eller Google Play (se länkar nedan). Lägg till din enhet och välj equalizer-inställningar genom att använda våra förinställningar eller genom att skapa din egen personliga inställning. Om du använder din Defunc TRUE AUDIO utan appen ”DEFUNC TWS”, kommer du att lyssna med standardljudinställningarna för att passa alla musikgenrer, medan användningen av appen gör dina hörlurar helt personaliserade för att passa dina individuella preferenser.

Ladda ned från Appstore

Ladda ned från Google Play

När du har installerat appen följer du dessa steg för att njuta av din alldeles egna ljudupplevelse

• Öppna appen ”DEFUNC TWS” och tryck på ”Lägg till enhet” (eller +-tecknet i det övre högra hörnet).
• Om enheten inte visas automatiskt, tryck på ”AUTO SCAN” och lägg till Defunc TRUE AUDIO där.
• Se till att dina hörlurar ”Defunc TRUE AUDIO” är påslagna, så du kan se din TRUE AUDIO-produkt listad.
• Tryck på ”Done” i det övre högra hörnet. Nu kan du börja använda appen och dess funktioner.